A Step Closer (ASC) har i år (2018) valgt å fokusere på rohingya-flyktningene i Bangladesh. ASC skal støtte Delta foreningens arbeid.

Bangladesh er et av verdens tettest befolkede land. Det bor over 160 millioner mennesker i Bangladesh. Rundt 80% av befolkningen lever i landsbyer, men kun halvparten av disse har tilgang til elektrisitet. I Bangladesh finnes en av verdens mest voksende flyktningkriser.
Over en halv million rohingya-flyktninger fra Burma har flyktet til Bangladesh de siste årene. Flyktningene lever nå i overfylte leire i Cox’s Bazar-området i Bangladesh. Forholdene i Cox’s Bazar bidrar til helseskader, sikkerhetsproblemer og en usikker framtid.

Overfylte flyktningleir i Bangladesh gir også avfallsutfordringer. Delta foreningen løser to utfordringer, mangel på energi og store mengder av avfall, på en gang. Delta foreningen skal sørge for: gatelys ved bruk av solenergi og biogass ved bruk av avfallsprodukter.

Inntektene fra innsamlingsarrangementer, rettet mot årets utvalgte hovedprosjekt, går dermed 100% uavkortet til Delta foreningens arbeid i Bangladesh.

Søndag 18.mars i Ekeberghallen arrangerer vi fotballturnering til inntekt for prosjektet. Ta en titt på arrangementet og meld på lag: https://www.facebook.com/events/205779583311925/

Dere kan støtte prosjektet ved å sende et donasjonsbidrag til konto: 1506.02.14848 eller VIPPSE til 505598. Husk å merke bidraget med “rohingiya”.

Sjekk ut vår promovideo for Bangladesh-prosjektet:

Du har makten til å utgjøre en forskjell-bruk den!
– Together we can get A Step Closer